Υπηρεσίες

Η εταιρεία Αρχοντάκης Αθανάσιος εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών μελέτης, εγκατάστασης, ανακαίνησης και συντήρησης σύγχρονων και οικολογικών συστημάτων θέρμανσης, καύσης ξύλου ή pellet (τζάκια, σόμπες, λέβητες).

Με την πολυετή εμπειρία και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας σε συνεργασία με εξειδικευμένους μηχανικούς, αναλαμβάνουμε το σύνολο των εργασιών που απαιτούνται για την ολοκληρωμένη και επιτυχή υλοποίηση της εγκατάστασης ενός σύγχρονου εναλλακτικού συστήματος θέρμανσης, από την εκπόνηση της τεχνικής και χρηματοοικονομικής μελέτης έως την εγκατάσταση και την συντήρηση.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι οι ακόλουθες:

Τεχνική μελέτη και σχεδιασμός

Εξειδικευμένοι μηχανικοί και τεχνικοί έρχονται και καταγράφουν τις λειτουργικές ανάγκες και τις αισθητικές ιδιαιτερότητες του χώρου σας. Στην συνέχεια εκπονούν την αρχική τεχνική μελέτη όπου και σας προτείνουν την καλύτερη δυνατή λύση από πλευράς απόδοσης, οικονομίας και αισθητικής, από ένα απλό ενεργειακό τζάκι ή ξυλόσομπα έως ένα υπερσύγχρονο σύστημα κεντρικής θέρμανσης με αεραγωγούς ή σύνδεσης με καλοριφέρ.

Χρηματοοικονομική μελέτη και χρηματοδότηση

Αναλαμβάνουμε εξ' ολοκλήρου την χρηματοοικονομική μελέτη για την χρηματοδότηση που μπορεί να προσφέρει η αγορά ενός εναλλακτικού συστήματος θέρμανσης. Εκμεταλλετείτε τις δυνατότητες ένταξης σε προγράμματα χρηματοδότησης (Εξ' οικονόμηση κατ' οίκον) προκειμένου να βελτιώσετε την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού σας, εξοικονομώντας χρήματα, ενέργεια και αυξάνοντας την αξία του.

Πώληση εξοπλισμού

Σας προμηθεύουμε με σύγχρονα οικολογικά συστήματα θέρμανσης τα οποία είναι κατασκευασμένα από επώνυμους οίκους και πληρούν όλες τις διεθνείς προδιαγραφές και τα ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας.

Εγκατάσταση, μόνωση και επένδυση

Κρίσιμος παράγοντας για την επιτυχή και αποδοτική λειτουργία ενός συστήματος θέρμανσης είναι η σωστή εγκατάσταση από έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό. Οι τεχνικοί μας διεκπεραιώνουν με υπευθυνότητα όλες τις απαραίτητες εργασίες εγκατάστασης βάσει των οδηγιών των κατασκευαστών και των διεθνών προτύπων, χωρίς μερεμέτια, σύντομα και αποτελεσματικά. Η κατασκευή αφού τοποθετηθεί και ελεγχθεί για την άρτια λειτουργία της, στη συνέχεια μονώνεται περιμετρικά με τα κατάλληλα υλικά και καλύπτεται με τα επιλεχθέντα ανάλογα την περίσταση υλικά, πχ πυράντοχη γυψοσανίδα.

Συντήρηση και τεχνική υποστήριξη

Βρισκόμαστε πάντα δίπλα στον πελάτη, με συνέπεια, δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης. Στο πλαίσιο προσφοράς ολοκληρωμένων υπηρεσιών προς τους πελάτες μας, η εταιρεία μας παρέχει πλήρη τεχνική κάλυψη μετά την αγορά και εγκατάσταση.agogos cadel divamii godin haas-sohn Hergom invicta laudel Nestor-martin-Logo prity logo thermostahl ungaro save vibrok