Λίγα Λόγια για Εμάς

about-us

Από το 1949 έως και σήμερα, το κατάστημα Αρχοντάκης επί της οδού Παρθενίου Κελαϊδή 16 στην πόλη των Χανίων Κρήτης, προσφέρει τις υπηρεσίες του με συνέπεια και επαγγελματισμό. Ήδη μετράει χιλιάδες ευχαριστημένων, εκλεκτών πελατών, τους οποίους συνεχίζει να στηρίζει και να εξυπηρετεί και μετά την πώληση. Στην έκθεσή μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε σόμπες και τζάκια των μεγαλύτερων οίκων παγκοσμίως, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Ελάτε κοντά μας για να φέρουμε μαζί την ζεστασιά στον χώρο σας!
Όντας πρωτοπόροι στον τομέα μας, τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στην έκθεσή μας ετοιμοπαράδοτα, ενώ εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει την τοποθέτησή τους στον χώρο σας, είτε πρόκειται για τζάκια, είτε για σόμπες και αεραγωγούς.

Η υπεύθυνη εξυπηρέτησή σας συνεχίζεται και μετά την πώληση με service εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα και άμεση παροχή ανταλλακτικών. Στο κατάστημά μας θα βρείτε προτάσεις σε ξυλολέβητες (σόμπες, τζάκια, καλοριφέρ) και λέβητες pellet για αντικατάσταση και οριστική κατάργηση του πετρελαίου. Διατίθενται καύσιμα pellet και briguets (μπριγκέτες) στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Εκτός από μεγάλη ποικιλία σε τζάκια και σόμπες, το κατάστημα παρέχει επίσης καπνοδόχους-αεραγωγούς όλων των τύπων, ενώ όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται με ταχύτητα και επιμέλεια χωρίς περιττές καθυστερήσεις.

Το Κατάστημα μας

 agogos cadel divamii godin haas-sohn Hergom invicta laudel Nestor-martin-Logo prity logo thermostahl ungaro save vibrok