Εξοικονόμηση Ενέργειας

Η οικονομική κρίση των τελευταίων ετών που είχε ως συνέπεια την ραγδαία αύξηση του πετρελαίου θέρμανσης και του ηλεκτρικού ρεύματος, σε συνάρτηση με την ολοένα μείωση των οικογενειακού εισοδήματος καθιστούν επιβεβλημένη και αναγκαία την στροφή σε οικονομικότερες εναλλακτικές πηγές θέρμανσης, όπως αποδεδειγμένα είναι η χρήση του ενεργειακού τζακιού ή της σόμπας.

Σε αυτό συνηγορούν άλλωστε:

• Το μικρό κόστος αγοράς και εγκατάστασης
• Το ελάχιστο κόστος συντήρησης
• Η μικρή τιμή αγοράς καυσίμου (ξύλα, Pellet)
• Τα υψηλά ποσοστά απόδοσης των συσκευών

 

 

 

Ενημερωθείτε για το Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον» του
Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (Υ.Π.Ε.Κ.Α.).

 

Πρόκειται για ένα συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα που παρέχει κίνητρα στους πολίτες προκειμένου να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού τους, εξοικονομώντας χρήματα και ενέργεια και αυξάνοντας την αξία του.

Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν την χρηματοοικονομική μελέτη ώστε να σας βοηθήσουν να ενταχθείτε στο πρόγραμμα εφόσον πληρείτε τα κριτήρια.Επικοινωνήστε μαζί μας και εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες χρηματοδότησης που προσφέρει για την αγορά ενεργειακού τζακιού ή σόμπας.

Περισσότερες πληροφορίες: http://exoikonomisi.ypeka.gr/agogos cadel divamii godin haas-sohn Hergom invicta laudel Nestor-martin-Logo prity logo thermostahl ungaro save vibrok